Política de Privacitat

A l’efecte del que es preveu en la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal Mª Araceli Rodriguez Vilà d’ara endavant, (Turisme Rural Mas Ametller), amb NIF: 40309322M informa els Usuaris sobre la seva política de protecció de dades de caràcter personal, a fi que lliure i voluntàriament determinin si desitgen facilitar a Turisme Rural Mas Ametller.

Turisme Rural Mas Ametller es reserva el dret a modificar la present política de protecció de dades amb la finalitat d’adaptar-la a les novetats legislatives i a les pràctiques de la indústria.

Les Dades Personals seran tractats automatitzadament i incorporats a fitxers dels quals Turisme Rural Mas Ametller serà titular i responsable. Amb la finalitat de prestar-li els serveis sol·licitats i enviar-li la informació sobre la nostra empresa que pugui ser del seu interès.

El Turisme Rural Mas Ametller l’informem que les dades personals que s’obtinguin a conseqüència del seu enviament de dades personals, seran incorporats a un fitxer titularitat de Turisme Rural Mas Ametller amb domicili Carrer de la Font, nº3 – C.P.:17256 – Fontclara – Girona.

Així mateix l’informa que Turisme Rural Mas Ametller no cedirà ni compartirà les Dades Personals amb tercers sense el consentiment previ i exprés dels afectats en virtut de l’Art. 6 LOPD.

El Turisme Rural Mas Ametller o, en el seu cas, els tercers que tractin les Dades Personals en nom del Turisme Rural Mas Ametller, han adoptat els nivells de seguretat de protecció de les Dades Personals legalment requerides en el Reial decret 1720/2007. No obstant això, l’usuari ha de ser conscient que les mesures de seguretat en Internet no són inexpugnables.

Turisme Rural Mas Ametller no respon de la veracitat de les informacions que no siguin d’elaboració pròpia i de les quals s’indiqui una altra font, per la qual cosa tampoc assumeix cap responsabilitat quant a hipotètics perjudicis que poguessin originar per l’ús d’aquesta informació. S’exonera a Turisme Rural Mas Ametller de responsabilitat davant qualsevol mal o perjudici que pogués sofrir l’Usuari a conseqüència d’errors, defectes o omissions, en la informació facilitada per Turisme Rural Mas Ametller sempre que procedeixi de fonts alienes a Turisme Rural Mas Ametller.

Els usuaris podran exercir el seu dret d’accés, cancel·lació i rectificació de les seves Dades Personals, així com d’oposició, contactant amb Turisme Rural Mas Ametller a través del correu electrònic masametller@masametller.com

Open chat
1
Com et podem ajudar?
Hola! Com podem ajudar-te?