Pobles pesquers

Els pobles pesquers de la Costa Brava són llocs encantadors per gaudir del mar, la gastronomia i la cultura mediterranis. Cadascun té el seu propi encant i atractius, cosa que els converteix en destinacions turístiques populars en qualsevol època de l'any.

Els més destacats són el poble pintoresc de Cadaqués situat al parc natural de Cap de Creus i on podràs visitar la casa-museu de Dalí a Portlligat. Llafranc, amb les cases blanques i els carrers estrets, és un lloc perfecte per passejar i gaudir de l'ambient mediterrani. Sa Tuna i Sa Riera, dos petits nuclis pesquers aïllats, amb cases blanques, carrers estrets i embarcacions davant de la seva costa, on podràs gaudir del paisatge, la cultura i els nombrosos restaurants de peix fresc.

    • Pobles

Els pobles pesquers de la Costa Brava són llocs encantadors per gaudir del mar, la gastronomia i la cultura mediterranis. Cadascun té el seu propi encant i atractius, cosa que els converteix en destinacions turístiques populars en qualsevol època de l’any.

Els més destacats són el poble pintoresc de Cadaqués situat al parc natural de Cap de Creus i on podràs visitar la casa-museu de Dalí a Portlligat. Llafranc, amb les cases blanques i els carrers estrets, és un lloc perfecte per passejar i gaudir de l’ambient mediterrani. Sa Tuna i Sa Riera, dos petits nuclis pesquers aïllats, amb cases blanques, carrers estrets i embarcacions davant de la seva costa, on podràs gaudir del paisatge, la cultura i els nombrosos restaurants de peix fresc.

Open chat
1
Com et podem ajudar?
Hola! Com podem ajudar-te?