Civilitzacions antigues

Les ruïnes d´Empúries es troben davant de la costa, amb unes impressionants vistes al mar. Van ser fundades al segle VI a.C. com una colònia grega i després van ser ocupades pels romans al segle II a.C. Les ruïnes inclouen un amfiteatre romà, un fòrum, un temple, cases i mosaics antics, així com també restes de la ciutat grega original.

D´altra banda, las ruïnes Ibèriques d´Ullastret pertanyen a la cultura ibèrica que va habitar a la península ibèrica abans de la conquesta romana, coincidint amb l´època grega d´Emporion. La visita amb l´àudio guia us explicarà com vivien aquesta civilització guerrera a través de les restes
d´una muralla, una acròpolis, un conjunt d´habitatges, un cementiri i finalitzant en un interessant museu amb un vídeo 3D representant la ciutat en la seva època gloriosa. Tots dos llocs són molt interessants per als amants de la història i l´arqueologia, i ofereixen una finestra al passat de la regió mediterrània.

    • Experiències

Les ruïnes d’Empúries es troben davant de la costa, amb unes impressionants vistes al mar. Van ser fundades al segle VI a.C. com una colònia grega i després van ser ocupades pels romans al segle II a.C. Les ruïnes inclouen un amfiteatre romà, un fòrum, un temple, cases i mosaics antics, així com també restes de la ciutat grega original.

D’altra banda, les ruïnes Ibèriques d’Ullastret pertanyen a la cultura ibèrica que va habitar a la península Ibèrica abans de la conquesta romana, coincidint amb l’època grega d’Emporion. La visita amb l’àudio guia us explicarà com vivien aquesta civilització guerrera a través de les restes d’una muralla, una acròpolis, un conjunt d’habitatges, un cementiri i finalitzant en un interessant museu amb un vídeo 3D representant la ciutat en la seva època gloriosa.

Tots dos llocs són molt interessants per als amants de la història i l’arqueologia, i ofereixen una finestra al passat de la regió mediterrània.

Open chat
1
Com et podem ajudar?
Hola! Com podem ajudar-te?