Avís legal

Titular del web: Turisme Rural Mas Ametller
Plaça de la Font, 3
17256 Fontclara (Palau-sator)
Titular de la Web
Mª Araceli Rodriguez Vilà C/ de la Font , 3 17256 FONTCLARA ( Girona )

Turisme Rural Mas Ametller està inscrit al Registre de Turisme Rural de Catalunya com Allojamets Rurals, modalitat Casa de poble independent.

La Pallissa de Baix correspon a Mas Ametller I amb el núm de Registre PG-000261-24 i una capacitat de 5 places en dos habitacions. La Pallissa de Dalt correspon a Mas Ametller II amb el núm de Registre PG-000262-23 i una capacitat de 5 places en dos habitacions. La Volta correspon a Mas Ametller III amb el núm de Registre PG-000409-85 i una capacitat de 4 places en dues habitacions. Llevant correspon a Mas Ametller IV amb el núm de Registre PG-000410-94 i una capacitat de 4 places en dues habitacions i Casa Gran correspon a Casa Gran Mas Ametller amb el núm de Registre PG-001393-53

Els preus de tarifa inclouen els serveis especificats en el decret 159/2012 que regula els allotjaments de Turisme Rural en la Modalitat de Casa de Poble Independent, a més dels serveis de: custòdia de maletes i altres estris, realització de reserves per restaurants i activitats, recepció i custodia de compres en la seva absència, lloguer de bicicletes i en cas necessari servei extra de neteja i canvi de roba. No inclou el servei de llit complementari ( 20 euros ), ni el servei de bugaderia de la roba personal ( 7 euros per peça de roba i entrega en dos dies ).

Aquest lloc web i tots els seus continguts són propietat de Mas Ametller. Queda així prohibida la reproducció de qualsevol contingut d’aquesta web sense el consentiment del seu propietari. En cas de manipulació o extracció d´arxius del web, ja siguin fotografies o textes, comportarà que el seu propietari emprengui les accions legals que correspongui. 

No està permesa la modificació del web ni dels seus continguts sense el consentiment exprés del seu propietari i el seu autor.

Mas Ametller donarà estricte compliment a la normativa vigent en cada moment sobre protecció de dades de caràcter personal i adoptarà les mesures legalment exigibles per a la protecció de les dades de caràcter personal de l´usuari, preservant-ne la seva privacitat i confidencialitat.

L´ús d´aquest web implica l´acceptació plena i sense reserves dels termes i condicions continguts en el present avís legal.

Open chat
1
Com et podem ajudar?
Hola! Com podem ajudar-te?