Una masia i quatre cases

Una perfecta harmonia entre arquitectura rural, disseny i llum

Cinc allotjaments rurals a la Costa Brava han estat rehabilitats amb encant i disseny en una masia del S.XVIII.

El màxim confort i les millors vistes us esperen.

event
event

LA JOIA DE LA CORONA

Casa Gran

“És un exemple de com conjugar l’encant d’una masia tradicional amb totes les comoditats modernes i un interiorisme contemporani”

Grans espais plens de disseny i gran detall, una masia tradicional empordanesa convertida en allotjaments rurals a la Costa Brava per a grups que busquen l’harmonia, el silenci, la qualitat i la comoditat

Casa Gran és el nom que li hem donat a la construcció principal i més antiga de la finca, originaria del S.XVIII

250m2

2

2

12

6

Previous
Next
Previous
Next

VISTES ESPECTACULARS

Pallissa de Dalt

Tot l’interiorisme de la casa està dissenyat per nosaltres.

Reconstruïda en la planta superior de l’antic paller de la masia. L’encantador allotjament rural té obertures per a donar llum i vistes als camps de cultiu, la plana del Empordà i el castell del Montgrí.

100m2

1

2

4

1

Previous
Next

ACOLLIDORA I PRÀCTICA

Pallissa de Baix

Amb el paisatge agrícola empordanés com a escenaro, una construcció rural centenària

Reconstruïda en la planta baixa de l’antic paller de la masia. És una casa de pedra acollidora, tota la distribució en la mateixa planta, fa que sigui una casa accessible.

En la part de darrere compta amb una terrassa privada i precioses vistes als jardins i des de la qual podràs veure unes espectaculars postes de sol. I en la part davantera, un pati empedrat amb un estany, és el centre neuràlgic de la masia, en ell es troba un porxo ensostrat amb una zona de relax.

100m2

1

2

4

1

Previous
Next
Previous
Next

LLUM I INTIMITAT

Llevant

“Una casa amb caràcter rústic, combina amb senzillesa els tons de fusta fosca i clara, que aporten molta lluminositat a les estades”

Casa de pedra de dues plantes amb sostres voltats i xemeneia. En l’exterior de la casa compta amb una zona “chill-out”amb sofàs.

110m2

2

2

4

1

Previous
Next

AIRE PUR I DESCANS

Volta

El tractament de la llum a través del joc de volums i la fusió d’espais va ser l’altre gran assoliment. La interiorista Sara Alenyà …” – Revista Casa&Camp Nº148″

És una casa de pedra distribuïda en dues plantes, els sostres amb volta catalana donen caràcter i lluminositat a l’espai. Un saló-menjador obert al jardí amb terrassa amb precioses vistes.

110m2

2

2

4+1

2

Previous
Next
Previous
Next