Situació

Molt aprop de tot arreu...

ENS TROBEM EN EL NUCLI ANTIC DE FONTCLARA, UN POBLET SITUAT MOLT A PROP DE PALS

L’ENTORN ÉS IDONI PER ALS AMANTS DE L’ESPORT, DE LA NATURA O DEL MAR. EL BAIX EMPORDÀ OFEREIX LES MILLORS CONDICIONS PER A LA PRÀCTICA DE MÚLTIPLES ACTIVITATS DE MAR O DE MUNTANYA

COM PODEU ARRIBAR?
Amb cotxe

L´autopista AP-7 és la via més ràpida per arribar a la nostra comarca. La carretera C-66 creua la comarca i uneix l´interior amb la costa. Des de Girona (Sortida 6 Girona Nord) prenent aquesta carretera (C-66) direcció a Palamós trobareu una distància fins a la Bisbal de 29 km que podreu fer-los aproximadament en uns 25 minuts. Una vegada hagiu deixat La Bisbal, continueu fins a Vulpellac i trenqueu en el giratori direcció Peratallada - Ullastret.

No abandoneu aquesta carretera en cap moment i seguiu les indicacions direcció Peratallada. Una vegada deixeu Peratallada a la vostra dreta, continueu i a uns 1000 metres trobareu a l´esquerra el trencant de Fontclara.

Amb transport públic

Els trens regionals i les grans linies de Renfe tenen parada a l´estació de Girona i a l´estació de Flaçà (la més propera a La Bisbal). Des d´aquí trobareu taxis i linia d´autobus (Sarfa) que comunica amb tota la comarca. Aquesta linia d´autobus circula amb freqüència i té parada a les principals poblacions de la nostra comarca (La Bisbal, Torroella de Montgrí, Pals o Llofriu són les parades més properes a Fontclara).

Des de l´aeroport de Girona

Si arribeu a la nostra província amb la companyia aeria Ryanair, aterrareu a l´aeroport Girona - Costa Brava (Vilobí d´Onyar). El recorregut des de l´aeroport fins a Fontclara es pot realitzar en un temps aproximat de 45 minuts si es fa en cotxe.