El Mas Ametller

Un turisme rural amb encant

EL MAS AMETLLER HA ESTAT CONDICIONAT COM ALLOTJAMENT RURAL EN LA MODALITAT DE CASA DE POBLE INDEPENDENT PER PODER OFERIR ALS NOSTRES HOSTES LES MILLORS CONDICIONS EN COMFORT, COMODITAT I SERVEI

TOTES LES NOSTRES INSTAL·LACIONS HAN ESTAT DISSENYADES PENSANT AN ACONSEGUIR UN AMBIENT CÀLID I ACOLLIDOR

Mas Ametller és una masia típica de l’Empordà, construida l’any 1764 que es troba ubicada en el límit Nord del poble de Fontclara, un petit nucli d’onze masies i una trentena d’habitants, situat entre Pals i Peratallada; un paratge idílic al peu del massís del Montgrí i al mateix cor del Baix Empordà.

Mas Ametller vol ser una pinzellada fresca de la vida rural, tot oferint als seus hostes la comoditat, el relax i la serenitat que aquest meravellós paratge empordanès encomana.

La Celi us obre les portes de casa seva, deixant que us sedueixin els cinc sentits. El comfort de les estances encisarà al Tacte: la Vista fruirà contemplant els idílics paisatges que ens regala l’Empordà.; la olor a terra humida i a perfum dels fruiters sorprendrà l´Olfacte així com el cant dels ocells i l´aroma dels productes de la comarca enamorarà als nous hostes.